«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Натуральні засоби від печії та гастриту

За допомогою цих натуральних засобів ви зможете позбутися неприємних симптомів печії та гастриту без жодних побічних ефектів. Зверніть увагу, що вживати їх потрібно після основної трапези.

Шлунок відіграє дуже важливу роль у травному процесі організму, оскільки йому потрібно перетравити їжу, щоб потім кишківник зміг засвоїти поживні елементи та вивести відходи.

Оскільки на шлунок припадає велике навантаження, часто цей орган страждає від різноманітних розладів та захворювань. Зверніть увагу, що від належної роботи шлунка залежить загальне самопочуття та здоров’я людини, тому відчувши будь-які тривожні симптоми, відразу звертайтесь до лікаря.

Найпоширенішими розладами шлунка є печія та гастрит, які супроводжуються пекучими відчуттями у верхній частині живота та часто викликають такі неприємні симптоми, як запалення, біль та подразнення.

Причин появи печії та гастриту безліч, проте найбільш поширеними з них є стрес, зловживання шкідливою їжею та споживання продуктів, які подразнюють слизову шлунка.

У будь-якому випадку для боротьби з цими розладами краще користуватися натуральними засобами, які швидко усунуть неприємні симптоми та не матимуть жодних побічних ефектів.

Хочете детальніше дізнатися про натуральні засоби від печії та гастриту? Читайте далі!


Яблучний оцет
Органічний яблучний оцет – це лужний натуральний засіб, який допомагає контролювати продукування кислот у шлунку та прискорює одужання після гастриту та виразок.

Кислотні сполуки, що містяться в оцті, регулюють рівень кислотності організму та зменшують неприємні відчуття (зокрема, відрижку), які можуть виникнути після їжі.

Інгредієнти:
1 столова ложка яблучного оцту (10 мл)
1 склянка води (200 мл)

Спосіб приготування:
Для приготування цього засобу яблучний оцет потрібно розводити чистою питною водою та вживати суміш щоразу при появі перших ознак гастриту.
Випивати потрібно не більше трьох склянок засобу на день.


Органічне алое вера з медом
Алое вера є натуральним нейтралізатором кислоти. Завдяки своєму складу ця рослина має здатність заспокоювати неприємні больові відчуття у шлунку, усувати діарею та симптоми таких розладів шлунково-кишкового тракту, як виразковий коліт та гастрит.

Прозорий гель, що міститься у пагонах алое, стимулює роботу шлунка та покращує процес перетравлення їжі.

Щоб зменшити подразнення шлунка та печію, можете приправляти алое вера невеликою кількістю меду.

Інгредієнти:
2 столові ложки алое вера (30 г)
1 столова ложка меду (25 г)
0,5 склянки води (100 мл)

Спосіб приготування:
Помістіть всі продукти до стаціонарного блендера та збивайте їх декілька хвилин.
Щойно суміш стане однорідною, її можна подавати та використовувати в їжу.
Не радимо вживати цей засіб більше ніж два раззи на день, адже він має проносний ефект.


Харчова сода
Харчову соду вважають популярним натуральним продуктом з лужними властивостями. Сода є органічною речовиною, яка має здатність заспокоювати симптоми гастриту та інші розлади травної системи.

Утім, спеціалісти не радять вживати харчову соду, якщо у вас гіпертонія або тип дієти з низьким вмістом натрію.

Інгредієнти:
1 чайна ложка харчової соди (5 г)
1 склянка води (200 мл)

Спосіб приготування:
Розведіть харчову соду у воді та швидко випийте її, перш ніж почне відбуватися реакція.
Пийте цей засіб від печії та гастриту не більш ніж два рази на день.


Рисовий відвар
Рисовий відвар – це натуральний засіб з тонізувальними властивостями, який має здатність нейтралізувати підвищену кислотність шлунка та прискорювати одужання від виразок та інших пошкоджень органів травної системи.

У багатьох культурах рисовий відвар використовують для боротьби з діареєю, та насправді його можна вживати й при відрижці, надмірному газоутворенні та болю у шлунку.

Інгредієнти:
0,5 склянки рису (100 г)
1 літр води

Спосіб приготування:
Проваріть 0,5 склянки рису у літрі води. Дайте суміші охолонути, після чого процідіть відвар через марлю або чисту полотняну серветку.
Пити відвар потрібно 1-2 рази на день при перших ознаках дискомфорту.


Лляний відвар
Жирні кислоти та натуральні желейні сполуки, що містяться у лляному насінні, є чудовими помічниками при різноманітних розладах травлення.

Інгредієнти:
1 столова ложка меленого лляного насіння (10 г)
1 склянка води (200 мл)

Спосіб приготування:
Залийте склянку меленого насіння льону склянкою води та залиште настоятися на 12 годин.
Процідіть отриману желейну суміш. Споживати такий засіб від печії слід натщесерце.


Ромашковий чай
Чай із ромашки є одним із найкращих засобів для зменшення протизапального процесу у шлунку та усунення інших симптомів гастриту.

Інгредієнти:
1 столова ложка ромашкового цвіту (10 г)
1 велика склянка води (250 мл)

Спосіб приготування:
Закип’ятіть склянку води та додайте до неї ромашковий цвіт.
Залиште суміш настоятися перед подальшим використанням.
Вживайте ромашковий чай щоразу після основної трапези.


Оберіть будь-який з перелічених вище засобів та додайте його до свого звичного раціону. За умови регулярного вживання ви дуже скоро помітите зменшення симптомів печії та гастриту.

Попри те, що реклами більшості синтетичних медикаментів обіцяють швидке зникнення ознак розладів шлунково-кишкового тракту, ми радимо використовувати лише натуральні засоби від печії та гастриту.


Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі