«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Малина, перетерта з цукром на зиму: рецепт приготування

Малина, перетерта з цукром на зиму - це не тільки смачний десерт, але і корисний, а головне - незамінний натуральний засіб у боротьбі з багатьма зимовими недугами.

Взимку її використовують як звичайне варення, кладуть у начинку різної випічки, а також заварюють з нею чай. 

Перетерта малина з цукром без варки не піддається теплообробці, і це хороше джерело вітаміну С, який допомагає боротися із застудами, хворим горлом, високою температурою та іншими захворюваннями. За рецептом малина, перетерта з цукром на зиму, зберігає всі свої корисні властивості, довго зберігається і не псується, завдяки пропорції цукру 2 до 1.

Малина, перетерта з цукром без варки 

- інгредієнти: 1 кг малини, 2 кг цукру.

Малина, перетерта з цукром на зиму - рецепт приготування:

Для приготування малини на зиму краще брати ягоди після кількох сонячних днів. У цьому випадку малина буде більш солодкою.

Малину не миють. Ретельно перебери її, видаляючи погані ягоди і сміття.

Склади малину в глибоку емальовану посудину, засип цукром і постав до холодильника на 3 години.

За цей час малина пустить сік, і цукор почне розчинятися.

Після цього добре перетри малину з цукром, щоб не залишилося цілих ягід і розчинився цукор.

Можна скористатися блендером, але краще перетирати дерев'яною ложкою, щоб малина не контактувала з металом і не було окислення.

Банки ретельно помий з содою і обдай окропом.

Розклади готову перетерту малину з цукром по банках і зверху засип шаром цукру (приблизно 1 ст. л.), щоб малина краще зберігалася.

Закрий банки пластмасовими кришками і постав перетерту з цукром малину до холодильника або у погріб на зберігання.

Смачного!

 

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі