Найсмачніші фаршировані яблука за бабусиним рецептом!
Фаршировані яблука в мультиварці - смачний та простий в приготуванні десерт. Якщо для приготування ви обираєте солодкий сорт яблук, цукор з інгредієнтів можна зовсім виключити, тоді десерти буде зовсім дієтичним.
Фаршировані яблука в мультиварці – інгредієнти
Яблука (тверді) – 4 великих штуки (!!!білий налив не підійде).
Сир – 200 г.
Цукор – 25 г (або за смаком).
Родзинки – ½ склянки.
Фаршировані яблука в мультиварці – приготування
Родзинки заливаємо окропом, залишаємо на 10-15 хвилин, промиваємо холодною водою, обсушуємо на рушничку.
Сир перетираємо з цукром, додаємо висушені родзинки, вимішуємо.
Яблука добре миємо. Гострим ножем вирізуємо м’якоть яблука навколо плодоніжки, виймаємо серединку з насінням, виймаємо ложечкою частину м’якоті. !!!Дно має залишитися ціленьким!!!
Заповнюємо яблука сирною масою, ставимо їх в чашу мультиварки. На дно чаші виливаємо ½ склянки води. Вмикаємо програму «Випічка» на 20-30 хвилин.
Смачного!
Пише - medfond