«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Найсмачніші фаршировані яблука за бабусиним рецептом!

Фаршировані яблука в мультиварці - смачний та простий в приготуванні десерт. Якщо для приготування ви обираєте солодкий сорт яблук, цукор з інгредієнтів можна зовсім виключити, тоді десерти буде зовсім дієтичним.

Фаршировані яблука в мультиварці – інгредієнти
Яблука (тверді) – 4 великих штуки (!!!білий налив не підійде).
Сир – 200 г.
Цукор – 25 г (або за смаком).
Родзинки – ½ склянки.
Фаршировані яблука в мультиварці – приготування
Родзинки заливаємо окропом, залишаємо на 10-15 хвилин, промиваємо холодною водою, обсушуємо на рушничку.

Сир перетираємо з цукром, додаємо висушені родзинки, вимішуємо.

Яблука добре миємо. Гострим ножем вирізуємо м’якоть яблука навколо плодоніжки, виймаємо серединку з насінням, виймаємо ложечкою частину м’якоті. !!!Дно має залишитися ціленьким!!!

Заповнюємо яблука сирною масою, ставимо їх в чашу мультиварки. На дно чаші виливаємо ½ склянки води. Вмикаємо програму «Випічка» на 20-30 хвилин.

Смачного!

Пише - medfond

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі