«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Напій дитинства. Як правильно готувати какао?

Цей напій здатний перенести нас в далеке дитинство…

Якщо ви надумали зварити какао, то повинні пам’ятати, що воно має безліч корисних мікроелементів в своєму складі. На відміну від чаю і кави, в какао міститься дуже невелика кількість кофеїну, що при правильному приготуванні дозволить уникнути побічних реакцій. Адже какао – не тільки смачний, але і корисний напій.

Здавалося б, що особливого в приготуванні цієї смакоти. Розчини собі порошок какао в гарячій воді і пий на здоров’я. Але! Щоб какао вийшло смачним, ніжним, ароматним і давало заряд бадьорості – краще його готувати на молоці, а не на воді! Пише - Коліжанка

Інгредієнти:
Молоко – 1 л;
Какао-порошок – 2 ст. ложки;
Цукор – 2 ст. ложки;
Ваніль – 1 ч.л. (за бажанням);
Кориця, гвоздика, бадьян – за смаком.
Рецепт приготування какао:
Для приготування 1 літра какао потрібно довести до кипіння 1 літр молока.
Какао-порошок потрібно перемішати з цукром і розвести невеликою кількістю молока / води. В окремому посуді (наприклад, у великій склянці), щоб вийшла густа кашкоподібна маса.
Закип’ятивши молоко, додати туди розведене какао. Знову довести до кипіння, не забуваючи помішувати.
Після того, як какао провариться на маленькому вогні 2-3 хвилини, додайте дрібку ванілі. Ще через пару хвилин додайте трішки кориці.
Якщо ви любите, щоб какао мало смак прянощів, варто додати бадьян або гвоздику. Дайте прокипіти 3-5 хвилин, зніміть какао з плити і накрийте кришкою. Напій для повноти смаку повинен трохи настоятися. Це додасть йому більш яскраві смакові якості.
Какао можна пити як холодним, так і гарячим. І, безсумнівно, із смачними солодощами ! 😉
Напій дитинства. Як правильно готувати какао? 

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі