«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Печінковий паштет: домашній рецепт приготування

Дуже смачна страва, яку можна намазати на хліб або крекери і подати як доповнення до основної страви або з апетитом з’їсти у вигляді перекусу.

Готується печінковий паштет досить швидко і просто і напевно стане однією з улюблених закусок в твоїй родині.

Інгредієнти:
1 кг курячої печінки;
2 цибулини;
2 моркви;
мелений коріандр – за смаком,
чорний мелений перець – за смаком,
сіль – за смаком;
масло вершкове – 150 г
Печінковий паштет – приготування:
Щоб у тебе вийшов смачний печінковий паштет, вибирай свіжу, рожеву, не морожену печінку. Промий печінку і видали всі плівки і прожилки.
Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на грубій тертці. Смажити овочі на сковорідці 20 хв.
Додати до овочів печінку, помішуючи, обсмажити пару хвилин, знову накрити кришкою і тушити ще 15 хвилин. В кінці посолити, додати мелений коріандр, перець, перемішати і зняти з вогню.
Подрібни всю масу до стану однорідного паштету блендером або пропусти 2-3 рази через м’ясорубку. Додати 100 г теплого вершкового масла і знову ретельно перемішати.
Розкласти у форми та полити зверху розтопленим маслом (50 г) для збереження довше зовнішнього вигляду. Поставити у холодильник для застигання.
Намаж печінковий паштет на скибочки хліба, тости або крекери, прикрась зеленню і подавай у вигляді закуски. Приємного апетиту ! 😉

Пише - Коліжанка

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі