Соус для дерунів: найкращі рецепти
Деруни повинні подаватися до столу з соусом, який підкреслить їх смак. Головні інгредієнти - сметана і майонез з додаванням овочів, спецій і зелені, інформує Ukr.Media.
Рецепт з майонезом
Це ароматна і дуже смачна заправка з майонезу, приготовлена з маринованими огірками.
Інгредієнти:
два маринованих огірка;
кріп свіжий;
150 мл майонезу.
Приготування:
Наріжте огірки дуже дрібно, порубайте кріп.
Інгредієнти перемішайте з майонезом.
На приготування ви витратите 10 хвилин.
Рецепт зі сметаною
Це ароматна заправка з часником.
Необхідні інгредієнти:
по 3 ст. ложки майонезу і сметани;
солоний огірок;
зубчик часнику;
зелень;
улюблені спеції.
Приготування покроково:
Сметану з майонезом перемішайте.
Потріть часник, подрібніть огірок на тертці і порубайте зелень.
Додайте огірок, зелень, часник і спеції до сметани з майонезом і розмішайте.
Для приготування знадобиться 20 хвилин. В заправці міститься 764 ккал.
Рецепт з грибами
До страви подається заправка з грибів, приготовлена з вершками і борошном. Калорійність - 1084 ккал.
Інгредієнти:
50 грам сиру;
півкілограма білих грибів;
300 грам цибулі;
склянка вершків;
три ст. ложки борошна;
улюблені спеції;
150 мл води;
50 мл. рослинної олії.
Етапи приготування:
Подрібніть цибулю в комбайні, викладіть в миску і відіжміть сік.
Гриби подрібнити у комбайні.
Цибулю обсмажте в олії до напівготовності і додайте гриби. Смажте вісім хвилин, помішуючи, додайте спеції.
Підсмажте борошно до світло-кремового кольору, помішуючи.
Всипте борошно до грибів і цибулі, влийте гарячу воду і розмішайте.
Влийте теплі вершки і додайте тертий сир. Готуйте три хвилини.
Налийте в соусницю і подавайте до дерунів.
Час, необхідний для приготування - 45 хвилин.
Рецепт з сьомгою
Це дуже смачний рецепт з сьомгою і хріном. Готується на основі сметани і містить 322 ккал.
Необхідні інгредієнти:
чотири ст. ложки сметани;
200 грам сьомги;
1 ст. ложечка тертого хрону;
улюблені спеції;
зелена цибуля.
Приготування:
Дрібно наріжте сьомгу або подрібніть в блендері.
Цибулю дрібно наріжте. Змішайте сметану з сьомгою, додайте хрін з цибулею.
Додайте спеції і розмішайте.
Приготування займає 15 хвилин. Виходить 2 порції.