Страва на Водохресний Святвечір: курка з грибами у вершковому соусі
Швидко, просто і дешево: готуємо курячі грудки з печерицями в вершках і в пікантному соусі.
Скористайтеся цим рецептом, якщо хочете, щоб курячі грудки вийшли соковитими і смачними. А густий вершковий соус з додаванням песто надає страві особливий пікантний аромат, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Курячі грудки - 3 шт.
- Печериці - 250 г
- Вершки 35% - 1/3 склянки
- Курячий бульйон - 1 / 3 склянки
- Соус песто - 1/3 склянки
- Сіль, перець
- Мелена паприка
Спосіб приготування:
- Курячі грудки посолити, приправити перцем і паприкою. Обсмажити на олії до золотистої скоринки (з двох сторін).
- Курку перекласти на тарілку, а на сковороду викласти порізані шматочками гриби.
- Гриби обсмажити до золотистого кольору, повернути на сковороду грудки, додати бульйон, вершки, і песто, накрити кришкою і згасити протягом 15 хвилин.
- Перемістити блюдо в нагріту до 180 С духовку і, не накриваючи, довести до готовності протягом 15 хвилин.