Торт “Монастирська хата”. Рецепту цього торта багато-багато років, але він все одно один із найсмачніших. Бо подобається усім!
Нереальна смакота!
Торт “Монастирська хата”
Тісто: 200 г розтопленого масла (маргарину), 200 г цукру, 200 г сметани, 1 ч. л. гашеної соди, борошно.
Крем: 0,5 л густої сметани або жирних вершків, 1 скл. цукру, ваніль.
Замісити тісто, за консистенцією схоже як на вареники. Розділити його на 15 частин. Кожну розкотити, покласти вишні (консервовані/заморожені/свіжі), сформувати трубочки. Спекти. Як охолонуть, скласти по схемі 5, 4, 3, 2, 1 (пірамідою), перемазуючи кремом (продукти для крему збити). Бажано залишити на добу.
Пише - Сім'я і дім