«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Торт "Снікерс": рецепт горіхово-шоколадного задоволення

Рецепт торта "Снікерс" в домашніх умовах: дізнайся, як приготувати смачний святковий десерт

Торт "Снікерс", точніше його домашній варіант, можна створити для якогось святкового випадку,  І редакція tochka.netділиться з тобою цікавим і зовсім нескладним рецептом горіхового частування.

Можна і не чекати особливого приводу, а влаштувати свято ласунам навіть у будній день. Якщо в твоїй родині є любителі горіхів і шоколаду, спробуй приготувати торт "Снікерс". Рецепт з фото допоможе тобі правильно, гарно і святково оформити цей чудовий десерт.

Цей тортик за смаком дійсно нагадує всім відомий однойменний батончик "Снікерс", наповнений смаженим арахісом і вкритий шоколадом. Тож і гості, і сім'я будуть у захваті.

Торт "Снікерс" - інгредієнти:

для тіста:

  • 4 яйця,
  • 1 склянка борошна,
  • 2 ст. ложки порошку какао,
  • 6 ст. ложок цукру,
  • 10 г ванільного цукру,
  • 1 ч. ложка розпушувача,

для начинки:

  • 400 г вареного згущеного молока,
  • 200 г вершкового масла,
  • 200 г арахісу,
  • 200 г крекеру,

для глазурі:

  • 1 ст. ложка вершкового масла,
  • 1 ст. ложка сметани,
  • 1 ст. ложка цукру,
  • 2 ст. ложка порошку какао,
  • 50 г чорного шоколаду.

Торт "Снікерс" - рецепт приготування покроково:

  1. Міксером збий яйця з цукром протягом 15-20 хвилин до однорідної білої маси.
  2. Просіяне борошно змішай із какао і розпушувачем і додай до збитих яєць.
  3. Перемішай тісто до однорідності.
  4. Поклади тісто для торта "Снікерс" у застелену пергаментом і змащену маслом форму, приблизно на 2/3 її висоти, бо бісквіт підніметься в процесі випікання.
  5. Відправляй форму з тістом у розігріту до 180°С духовку на 35-40 хвилин. Щоби бісквіт не осів, не відкривай духовку під час приготування. Готовий бісквіт залиш остигати в духовці.
  6. Приготуй крем для домашнього торта "Снікерс". Для цього згущене молоко змішай із розм'якшеним вершковим маслом і збий міксером до однорідності.
  7. Крекер поламай на невеликі шматочки. Арахіс обсуши на сковороді і теж трохи подрібни. З'єднай згущене молоко з печивом і арахісом і гарненько перемішай.
  8. Після того як бісквіт охолов, розріж його вздовж на 3 частини. Перший корж трохи просочи солодкою водою, кавою або молоком. Збери торт "Снікерс", пошарово змащуючи кожен корж начинкою.
  9. Дай бісквітам трохи просочитися, а в цей час приготуй шоколадну глазур. З'єднай і розігрій інгредієнти, а потім ретельно перемішай до однорідної маси.
  10. Залий торт "Снікерс" шоколадною глазур'ю, дай трохи охолонути і постав на 1 годину в холодильник.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі