«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

5 таємниць прання, які ми дізналися від працівників 5-зіркових готелей

Ми дізнались для вас таємниці прання, якими користуються працівники пралень в готелях, щоб домогтися бездоганного вигляду речей.

1.Завантаження пральної машини
Ідеальний варіант – завантажувати машину на 80%. Якщо перевантажити пральну машину білизною, вона не випереться належним чином. Коли в барабані занадто мало речей, вони швидше прийдуть в непридатність через механічний вплив.


2. Температура води
Температура 40-60 градусів вважається оптимальною, щоб провести дезінфекцію і прибрати бруд. Прання в холодній воді не дозволяє знищити бактерії і пилових кліщів на постільній білизні і рушниках, а гаряча вода шкодить тканині.


3. Засоби для прання
Замість кондиціонера, який накопичується і з часом робить рушники жорсткими, співробітники готелів використовують білий оцет. Додайте 100 мл при полосканні, щоб зробити білизну м’якою і уникнути слідів порошку.


4. Боротьба з плямами
Свіжі плями від олії посипте замінником цукру або крохмалем, а потім просто виперіть річ.
Сліди томатного соку і соусу допоможе видалити препарат WD-40. Нанесіть його на пляму і залиште на 5-10 хвилин, а потім виперіть виріб у холодній воді.
Щоб відіпрати плями від поту з білих речей, використовуйте попереднє прання з будь-яким пральним засобом при температурі 40 °С, а потім запустіть цикл прання з відбілювачем.

Якщо на годину замочити білизну у воді з сіллю (1 столова ложка на літр води), а потім випрати, ви зможете позбутися від плям кави та вина.
Сода допоможе прибрати жовтизну з білих речей і позбавить від неприємного запаху. Додайте половину мірної склянки соди до прального порошку або господарського мила і періть в гарячій воді.


5.Сушка
Експерти рекомендують відповідно до можливості сушити білизну на відкритому повітрі під сонячними променями. Якщо змушені використовувати сушилку, покладіть в барабан тенісний м’яч, щоб зробити рушники пухнастими.


Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі