«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

8 максимально корисних порад для смачної кави в турці

Багато людей не можуть уявити своє життя без кави. Вони готові пити її і рано вранці, і пізно ввечері. Саме для таких фанатів цього гарячого напою ми і вирішили зібрати найкращі поради з приготування кави в турці. Отже, на що потрібно звертати увагу в приготуванні ідеальної кави.

Для ідеальної кави

1. Температура води. Холодна чи гаряча? Насправді обидва варіанти допустимі, обидва мають як плюси, так і мінуси. Якщо ви використовуєте в приготуванні кави холодну воду — вона вийде більш насиченою, але це займе більше часу. При використанні гарячої води ви отримаєте готовий напій значно швидше. Головне, ставте турку на маленький вогонь.

2. Без кофеїну. Якщо ви віддаєте перевагу каві без кофеїну, то додайте в турку кілька зерен кардамону. Він додасть пряний аромат і прибере з кави неприємний присмак.

3. Оксамитовий смак. Щоб пом’якшити смак кави, додайте в неї маленький шматочок вершкового масла.

4. Смажений акцент. Щоб підкреслити аромат напою, просмажте її трохи в турці перед тим, як додати води.

5. Пряний аромат. Щоб приготувати ароматну каву, насипте в турку мелені зерна, додайте паличку кориці, шматочок імбиру, трохи мускатного горіха і половину чайної ложки тростинного цукру. Коли запах стане досить інтенсивним, додайте воду.

6. Без осаду. Щоб гуща не потрапила в чашку, додайте в турку з кавою чайну ложку холодної води і почекайте півхвилини. Тепер можете наливати каву.

7. Максимальна насиченість. Як тільки вона почне кипіти і підніматися, зніміть турку з вогню, ложкою приберіть піну, перемішайте каву і знову поставте на вогонь. Повторіть процедуру три рази.

8. Пінка. Щоб приготувати каву з пінкою, необхідно спочатку нагріти турку, потім насипати мелені зерна, додати цукор і лише потім вливати холодну воду. Варити каву слід на маленькому вогні, а знімати, як тільки почне підніматися пінка.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі