«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Бісквітний пиріг з абрикосами по рецепту моєї мами!

Інгредієнти:

Борошно - 200 г.

Яйця - 2 шт.

Вершкове масло - 120 г.

Абрикоси - 12 шт.

Розпушувач - 1 ч. л.

Цукор - 150 г.

Сіль - на кінчику ножа

Ванільний цукор - 1 ст. л.

Цукрова пудра для прикраси

Приготування:

Збити м'яке вершкове масло з цукром до консистенції сметани.

Додати по одному яйця, добре збиваючи кожен раз.

Ввести просіяне борошно разом з сіллю і замісити тісто.

Тісто викласти у форму і розрівняти.

Абрикоси розрізати на половинки і видалить кісточки.

Покласти на тісто і посипати сахармо за бажанням.

Запікати при 180 градусах 40 хвилин.

Готовий пиріг прикрасити цукровою пудрою.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі