Бісквітний пиріг з абрикосами по рецепту моєї мами!
Інгредієнти:
Борошно - 200 г.
Яйця - 2 шт.
Вершкове масло - 120 г.
Абрикоси - 12 шт.
Розпушувач - 1 ч. л.
Цукор - 150 г.
Сіль - на кінчику ножа
Ванільний цукор - 1 ст. л.
Цукрова пудра для прикраси
Приготування:
Збити м'яке вершкове масло з цукром до консистенції сметани.
Додати по одному яйця, добре збиваючи кожен раз.
Ввести просіяне борошно разом з сіллю і замісити тісто.
Тісто викласти у форму і розрівняти.
Абрикоси розрізати на половинки і видалить кісточки.
Покласти на тісто і посипати сахармо за бажанням.
Запікати при 180 градусах 40 хвилин.
Готовий пиріг прикрасити цукровою пудрою.