Дієта – 5 столових ложок: зайві кг йдуть і не повертаються, плюс очищення організму.
Дієта дисциплінує. Такий план харчування можна дотримуватися тривалий час. Не має негативного впливу на стан здоров’я. Дієта 5 столових ложок дозволяє скоротити розмір шлунка і прийти до розумного регулярного харчування.
Дієта допомагає впоратися з багатьма проблемами, що виникають при наявність зайвої ваги:
постійне відчуття голоду (не дає зголодніти)
розтягнутий шлунок (призводить розтягнутий шлунок до нормальних розмірів)
підвищений цукор в крові (нормалізує рівень цукру в крові)
засвоєння поживних речовин (сприяє поліпшенню засвоєння поживних речовин)
Сидіти на такій дієті можна скільки завгодно.
Кожного тижня ви будете втрачати до 3 кілограмів зайвої ваги, так що дотримуйтеся цієї системи, поки не побачите на вагах бажаний результат.
Щоб увійти в дієту, рекомендується влаштувати один розвантажувальний день, наприклад на овочах, сирі або гречаної каші.
Під час дієти їсти можна все, що завгодно, за винятком дуже солоної, гострої або солодкої їжі.
Вживайте до 2 літрів рідини в день, а соки, газовану воду, порошкові кави і алкоголь слід виключити на час дієти.
Дієта
Принцип – дієта 5 столових ложок
Їжу слід приймати 4-6 разів на день з інтервалами в 3 години. Головна умова – за 1 прийом їжі з’їдати не більше 5 ст. л. їжі (приблизно 150 г).
Перекушування не допускаються. Якщо дуже захочеться, є між прийомами їжі, можна випити чашку чаю з лимоном, а на ніч випити склянку кефіру.
Відмовтеся на час дієти від напівфабрикатів і їжі, смаженої у фритюрі. Їжте більше сирих овочів і фруктів, а їжу готуйте на пару, грилі, тушкуйте або запікайте в духовці без жиру.
Ложки у всіх різні, і страви відміряти ними не завжди зручно. Наприклад, 5 ст. л. супу – це нормальна порція супу, а ось вже 5 ст. л. картопляного пюре або рису – перебір. Тому, ті, хто сидить на цій дієті, вважають за краще орієнтуватися на вагу їжі в 150-200 гр.
Зразкове меню на один день
Сніданок (8.00): 150 г вівсяної каші, 50 г ягід
Другий сніданок (10.00): 150-200 г сиру
Обід (14.00): тушковане м’ясо з овочами 200 г
Полудень (16.00): 200 г фруктів
Вечеря (19.00): 120 г гречки, 80 г риби або котлета
або
Сніданок (8.00): порція вівсянки з ягодами, заправленого олією, кава
Другий сніданок (10.00): банан або невелике яблуко або помідор
Обід (14.00): порція тушкованої м’яса або куряча грудка-гриль
Полудень (16.00): порція овочевого салату з оливковою або лляною олією
Вечеря (19.00): порція сиру
На ніч: кефір
Бажаємо міцного здоров’я !!!