Дзеркальна глазур для торта. Рівно лягає і робить ідеальні потьоки!
Пробувала різні рецепти дзеркальної глазурі. Переважно виходить дорого, багато складників і мороки. А недавно зробила експеримент і він вдався.
Ділюся рецептом, який тепер завжди використовую!
Потрібно
100 г вершків (35%)
60 г цукру
20 г масла
1 ст. ложка води
1 ч. ложка желатину
барвник.
100 г вершків (35%) , 60 г цукру, 20 г масла поставити на плиту і варити 5 хв, помішуючи. Попередньо замочити в 1 ст. ложці води 1 ч. ложку желатину. Зняти вершки з вогню і додати барвник і желатин. Все добре розмішати і трохи охолодити. Глазур добре лягає на торт і виходять ідеальні потьоки.