«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Дзеркальна глазур для торта. Рівно лягає і робить ідеальні потьоки!

Пробувала різні рецепти дзеркальної глазурі. Переважно виходить дорого, багато складників і мороки. А недавно зробила експеримент і він вдався.

Ділюся рецептом, який тепер завжди використовую!

Потрібно

100 г вершків (35%)

60 г цукру

20 г масла

1 ст. ложка води

1 ч. ложка желатину

барвник.

100 г вершків (35%) , 60 г цукру, 20 г масла поставити на плиту і варити 5 хв, помішуючи. Попередньо замочити в 1 ст. ложці води 1 ч. ложку желатину. Зняти вершки з вогню і додати барвник і желатин. Все добре розмішати і трохи охолодити. Глазур добре лягає на торт і виходять ідеальні потьоки.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі