«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Лайфхак: як зварити найсмачнішу кукурудзу

Найсмачніша кукурудза виходить, якщо зваріть її разом з чашкою молока і шматочком вершкового масла. Так вона виходить особливо ніжною і соковитою.

Кукурудза в молоці

Складові:

6-8 качанів кукурудзи

1 чашка молока

115 г вершкового масла

вода

крупна сіль

Рецепт приготування :

Наповніть велику каструлю водою наполовину, доведіть до кипіння.

Додайте молоко і масло. Очистіть качани кукурудзи, за бажанням розламайте їх навпіл.

Складіть в каструлю і зменшіть нагрів. Кип'ятіть кукурудзу протягом 8-10 хвилин.

Перевірте готовність виделкою – зерна повинні легко проколюватися.

Дістаньте кукурудзу і подавайте її разом з крупною сіллю.

Для нотаток: цей спосіб приготування підходить тільки для цукрової кукурудзи, вона вариться не більш 15 хвилин. А кормові сорти, які часто продаються на наших ринках, будуть готові тільки через 2-3 години.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі