«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Найпростіша піца: швидкий хіт італійської кухні

У літні спекотні дні зовсім не хочеться довго возитися на кухні, тому віддаємо переваги швидким та простим страв, які не потребують особливих затрат. Наш швидкий рецепт італійської піци підходить для такого випадку.

Інгредієнти:

Для начинки:

Томатний соус - 5 ст. ложок
Сосиски або варена ковбаса - 200 г
Сир - 200 г
Помідорів черрі - 10 шт. або 2 середніх помідора
Жменя маслин
Сушений орегано або базилік - 1 ч. ложка
Оливкова олія - 1 ст. ложка
Для тіста:

Борошно - 200 г
Сіль - ½ ч. ложка
Сухі дріжджі - 5 г
Вода - 125 мл
Оливкова олія
Спосіб приготування:

Просійте борошно з сіллю в миску, додайте дріжджі і перемішайте. Зробіть в борошні «криницю», вилийте в неї воду і почніть виделкою або рукою замішувати тісто. Замішуйте по колу, весь час в одну сторону, захоплюючи борошно зі стінок. Коли майже вся мука буде вмішана, додайте в тісто 1 ст. ложку оливкової олії і продовжуйте місити тісто до тих пір, поки воно не стане гладким та еластичним (приблизно 10 хвилин).
Підкатайте тісто в кулю. Налийте в миску трохи олії, покладіть шар тіста в миску, поверніть його, щоб воно все покрилося тонким шаром масла. Затягніть миску плівкою і залиште на 1 год в теплому місці, поки тісто подвоїтися в обсязі.
Розігрійте духовку до 220°С. Обімніть тісто і злегка вимісіть. Розкачати в круг діаметром 25-30 див. Викладіть на змащене маслом деко, інформує Ukr.Media.

Натріть на тертці сир, шинку наріжте тонкими скибочками. Помідори черрі розрізати навпіл, якщо використовуєте великі помідори, наріжте кружальцями.
Змастіть тісто томатним соусом, посипте половиною тертого сиру. Розкладіть шматочки сосисок або ковбаси, помідори і маслини і посипте сиром та орегано, поставте деко в духовку. Випікайте 10-15 хвилин, поки сир не розплавиться. Готову піцу збризніть оливковою олією.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі