«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Неймовірно смачна рибка в духовці! Скумбрія запечена в спеціальному маринаді

Складові:

– Скумбрія свіжоморожена 3 шт.
– Гірчиця 3 ч.л.
– Майонез 3 ч.л.
– Сіль за смаком


Приготування:

У списку інгредієнтів я написала базовий склад рецепта. Однак з досвіду знаю, всі компоненти маринаду можна легко замінити.

Цього разу у мене не виявилося звичайної гірчиці, тільки французька (із зернятками), та й тієї замало – близько 2 ч.л. Тому я, не мудруючи лукаво, додала ще близько 1,5-2 ч.л. хрону. Скумбрію я б порадила не розморожувати остаточно, нехай вона залишиться твердою, щоб шматочки при нарізці виходили рівні. Добре миємо рибу, потрошимо, відрізаємо непотрібні голову і кінчик хвоста. Підготовлені таким чином тушки я промокаю паперовим рушником від вологи.
Тільки й залишилося, що посолити рибу і обмазати її соусом (для соусу потрібно просто змішати гірчицю і майонез).
Викладаємо шматочки риби на деко (я застилаю його фольгою для чистоти процесу) і відправляємо в духовку або аерогриль.
Я запікаю скумбрію 30 хвилин при середній температурі – близько 180 градусов. Якщо Ви хочете подати рибу до столу цілою, то запікайте тушкою. А якщо шматочками, то краще рибу нарізати ще сирою, інакше готова скумбрія не буде так красиво різатися.

Скумбрія готова! Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі