«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Оригінальний рецепт закуски: баклажани під часниково-медовим соусом

Якщо ви любите азіатську кухню, приготуйте смажені баклажани з пряним соусом з імбиру, меду та часнику.

Медово-часникові баклажани

Інгредієнти:

2 баклажана

5 ч.л. меду

2-3 зубчики часнику

2 см кореня імбиру

1 лимон

оливкова олія – за смаком

сіль за смаком

інші спеції – за смаком

кунжут

 

Рецепт приготування:

Баклажани нарізати великими шматками (можна уздовж), підсмажити на оливковій олії з двох сторін. В окремій сковороді в оливковій олії підсмажити заздалегідь роздавлений часник (буквально пару секунд), додати очищений від шкірки і тертий корінь імбиру, мед, сік одного лимона, сіль та інші прянощі. Додати трохи води, перемішати і покласти готові шматочки баклажана. Тримати на невеликому вогні, помішуючи, близько 10 хвилин, щоб баклажани ввібрали соус. Посипати кунжутом і подавати.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі