«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Пиріг із малиною: рецепт літнього десерту

Малина - одне з найулюбленіших літніх ласощів для багатьох із нас. І не даремно, адже вона не тільки смачна, але і надзвичайно корисна ягода. Її цілющі властивості широко відомі і застосовуються в медичних, косметичних і, зрозуміло, кулінарних цілях.

Традиційно малину використовують для приготування ароматних і смачних десертів, у тому числі пирогів і тортів.

Простий пиріг із малиною - інгредієнти:

для тіста:

200 г борошна,

100 г вершкового масла,

1 яйце,

1 сл. ложка цукру,

ваніль,

щіпка солі,

для начинки:

300 г малини,

300 г жирного сиру,

2 яйця,

1 ч. ложка крохмалю,

2 ст. ложки цукрової пудри,

ваніль.

Пиріг із малиною - рецепт покроковий:

Розітри яйце, цукор, сіль, ваніль, з'єднай з м'яким маслом і борошном. З

аміси тісто. За консистенцією воно має вийти м'яким.

Приготуй начинку. Для цього сир перетри через ситечко.

Потім до сиру додай яйця, крохмаль, половину цукрової пудри, ваніль і добре перемішай до однорідної маси.

У змащену маслом форму виклади тісто у вигляді коржа і постав у розігріту до 180-200°С духовку на 20 хвилин.

Дістань корж, зверху поклади сирну начинку і знову постав у духовку, тепер вже на верхню решітку, щоб начинка запеклася, а корж не пригорів.

Випікай при 150°С 15 хвилин.

Дістань пиріг, по верху розклади ягоди малини і посип залишками цукрової пудри.

За рецептом пиріг із малиною в духовці має пектися ще 5-7 хвилин, щоб ягоди схопилися жаром.

Готовий пиріг із малиною залиш охолонути і подавай до чаю.

 

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі