Простий рецепт дуже смачних котлет!
Пожарські котлети відрізняються соковитістю і хрусткою скоринкою. Вони готуються з курки і їх панірують у сухарях з білого хліба.
На гарнір до Пожарських котлет можна подати зелений горошок, квасолю, цвітну капусту, попередньо зварені і заправлені олією, а також смажену картоплю.
Пожарські котлети
Складові:
1 курка вагою близько 1 кг
100 г білого хліба
1/2 склянки молока
панірувальні сухарі
4-5 ст.л. олії
Рецепт приготування:
Випатрану і обпалену курку помити, відокремити разом зі шкірою м'ясо від кісток. Пропустити через м'ясорубку. Додати замочений в молоці хліб, ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати трохи розігрітого масла, посолити і ретельно перемішати.
Готовий фарш обробити у вигляді невеликих котлет і обваляти в панірувальних сухарях. Підготовлені котлети обсмажити на олії з обох боків на розігрітій сковороді, протягом 4-5 хвилин, поки не утвориться золотава скоринка.
Потім сковороду з котлетами поставити на 5 хвилин в духовку або накрити кришкою і залишити на деякий час на слабкому вогні. Подаючи на стіл, готові котлети перекласти на тарілку і полити розтопленим маслом.