«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Простий рецепт дуже смачних котлет!

Пожарські котлети відрізняються соковитістю і хрусткою скоринкою. Вони готуються з курки і їх панірують у сухарях з білого хліба.

На гарнір до Пожарських котлет можна подати зелений горошок, квасолю, цвітну капусту, попередньо зварені і заправлені олією, а також смажену картоплю.

Пожарські котлети

Складові:

1 курка вагою близько 1 кг

100 г білого хліба

1/2 склянки молока

панірувальні сухарі

4-5 ст.л. олії

Рецепт приготування:

Випатрану і обпалену курку помити, відокремити разом зі шкірою м'ясо від кісток. Пропустити через м'ясорубку. Додати замочений в молоці хліб, ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати трохи розігрітого масла, посолити і ретельно перемішати.

Готовий фарш обробити у вигляді невеликих котлет і обваляти в панірувальних сухарях. Підготовлені котлети обсмажити на олії з обох боків на розігрітій сковороді, протягом 4-5 хвилин, поки не утвориться золотава скоринка.

Потім сковороду з котлетами поставити на 5 хвилин в духовку або накрити кришкою і залишити на деякий час на слабкому вогні. Подаючи на стіл, готові котлети перекласти на тарілку і полити розтопленим маслом.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі