Рецепт ідеального печива з арахісовим маслом
Печиво з арахісовим маслом – популярний десерт американської кухні. У тісто можна додати шматочки шоколаду, колоті горішки або дрібні родзинки.
Арахісове печиво
Складові:
85 г вершкового масла
100 г цукру
1 яйце
1 ч.л. ванільного цукру
90 г арахісового масла
130 г борошна
1/3 ч.л. солі
1/4 ч.л. розпушувача
Рецепт приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів. Застелити великий лист пергаментним папером.
Збити м'яке вершкове масло і цукор до пишної світлої маси (близько 2-3 хвилин).
Додати арахісове масло. Потім додати яйце і ваніль, перемішати.
В окремій мисці з'єднати борошно, розпушувач і сіль. Додати в масляну суміш, перемішати.
Якщо тісто дуже м'яке, щоб сформувати кульки, потрібно відправити його в холодильник приблизно на годину. Скачати тісто в кульки 2,5 см.
Перекласти печиво на підготовлений лист на відстані близько 5 см один від одного.
Потім, використовуючи зубці мокрої вилки, зробити хрестоподібний відбиток зверху.
Випікати печиво близько 10-12 хвилин, або поки печиво злегка не підрум'яниться по краях. Вийняти з духовки і помістити на решітку для охолодження.