Рецепт ситного сніданку: бутерброди з салатом з тунцем
Бутерброди з салатом з тунця – проста і дуже смачна закуска. Для неї кнайкраще підійде тунець, консервований шматочками у власному соку.
Бутерброди з салатом з тунцем
Інгредієнти:
200 г консервованого тунця шматочками
3 яйця
3-4 маринованих корнішона
2-3 ст.л. майонезу
зелень – для прикращання
мелений перець – за смаком
Для подачі:
хліб
салатне листя
свіжі огірки
Рецепт приготування: Злити рідину з банки з тунцем, розім'яти виделкою рибу. Мариновані огірки подрібнити. Яйця відварити круто, остудити і очистити. Потім натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти салату і заправити майонезом. Хліб нарізати скибочками і за бажанням підсмажити в духовці. Подавати тости з зеленню, свіжими огірками і яєчним салатом, прикрасивши гілочками петрушки або кропу.