«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт та поради господиням! Більше не готовлю голубці: ситний капустяний пиріг набагато простіше і смачніше

Пиріг з капустою і м'ясним фаршем за смаком нагадує голубці, але його приготування займає набагато менше часу.

Цільні листя перекладаються з м'ясною начинкою - виходить дуже соковито і ніжно, на відміну від випічки з тертою капустою. Заправляти таку страву сметаною або йогуртом. Для більш гострого смаку додайте в заправку дрібно порубаний зубчик часнику. Овочевий бульйон, зазначений у рецепті, можете замінити кип'яченою водою або м'ясним відваром. Дуже смачна страва!

Як зробити голубці швидко

Інгредієнти

Капуста білоголова 1 шт.
Свинячий фарш 600 г
Помідор 300 г
Овочевий бульйон 200 мл
Рис 50 г
Цибуля 1 шт.
Селера 1 ст. л.
Часник 2 зуб.
Зелень за смаком
Кмин за смаком
Чорний перець (мелений) - по смаку
Сіль за смаком
Приготування

Помідори обдайте окропом, зніміть з них шкірку, дрібно наріжте. Наріжте кубиками цибулю, зелень селери. Часник пропустіть через прес.
Змішайте фарш з промитим рисом, додайте спеції, овочі, влийте 100 мл бульйону і посоліть. Добре перемішайте і відправте в холодильник на 20-30 хвилин.
В цей час качан капусти розберіть на листя, відваріть їх у підсоленій воді до м'якості, зріжте тверді прожилки.
Роз'ємну форму застеліть спочатку фольгою, потім пекарським папером, сформуйте бортики.
Застеліть форму, включаючи ботики, половиною листя, викладіть на них половину фаршу. Повторіть шари, останній повинен бути капустяний.
Кожен шар фаршу поливайте бульйоном.
Накрийте пиріг фольгою і відправте в духовку, розігріту до температури 190 градусів, на 50 хвилин.
Дістаньте пиріг, посипте тертим сиром і печіть ще 10 хвилин. Після прикрасьте зеленню і подавайте гарячим.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі