«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Швидка гостренька капуста: мінімум витрат, максимум користі і задоволення

Капуста виходить дуже смачною і дуже швидко з'їдається гостями на будь-якому святі, приготування займає всього один день, мінімум продуктів і мінімум витрат.

Інгредієнти:

нашаткувати 2 кг свіжої капусти,
натерти 3-4 моркви на крупній тертці,
4 зубчики великого зимового часнику порізати.
Приготування:

Залити заздалегідь приготовленим маринадом трохи остиглим, інформує Ukr.Media.

Маринад готується так : на 1 літр води:

пів склянки цукру,
2 ст. л крупної солі з гіркою,
10 штучок перцю горошком,
5 гвоздичок,
4 шт. лаврового листа
Прокип'ятити 10 хвилин, додати пів склянки рослинної олії і півсклянки 9-процентного оцту.

Придавити вантажем, дати остаточно охолонути, перекласти у велику трьох літрову банку і прибрати в холодильник на один день.

Через добу капуста готова до вживання. У холодильнику вона добре зберігається під звичайною кришкою.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі