Смачний торт на швидку руку: ТОП-3 рецепта для ледачих
Тобі хочеться порадувати свою сім'ю смачним десертом, а часу на його приготування як завжди не вистачає? Пропонуємо тобі три надзвичайно легких і смачних рецепти тортів на швидку руку, які тобі точно сподобаються.
Головна примітна особливість цих тортів нашвидкуруч - їх не потрібно випікати і впоратися з їх приготуванням може навіть дитина. А основні інгредієнти дуже доступні і зазвичай є у кожної господині під рукою в холодильнику і в шафці, пише - ТвійМалюк
Торт з крекерів зі сметаною і бананами
Інгредієнти:
- Сметана - 450 г (15-20% жирності);
- Цукор - 1/2 ск.;
- Банани - 2 шт .;
- Печиво крекери - 450 м
Спосіб приготування торта з крекерів зі сметаною і бананами:
- Збий сметану з цукром. Не обов'язково, щоб вона була густою: рідкий крем краще просочить печиво.
- Очисти банани від шкірки і поріж тонкими часточками.
- Форму для торта виклади харчовою плівкою і змасти кремом. Зверху виклади один шар печива. Потім перемаж цей шар кремом, виклади зверху кружечки бананів, знову змасти кремом. Повтори цю процедуру знову, чергуючи шари крекерів, крему і бананів.
- Поклади готовий торт у холодильник на 2-3 години, щоб добре просочився.
- Вийми торт з холодильника, переверни його на тарілку і зніми плівку. Зверху посип крихтами з печива або полий шоколадною помадкою (можна розтопленим шоколадом).
Торт «Мурашник» з печива і згущеного молока
Інгредієнти:
- Пісочне печиво - 400 г;
- Горіхи волоські - 1 ск .;
- Масло вершкове - 200 г (м'яке);
- Згущене молоко варене - 1 банка.
Спосіб приготування торта «Мурашник» з печива і згущеного молока:
- Пісочне печиво (краще брати тверде) поламай на дрібні шматочки.
- Горіхи дрібно розімни. Можна скласти в пакет і розкачати качалкою або пляшкою. Змішай їх з печивом у мисці.
- Масло збий зі згущеним молоком і додай отриманий крем до печива з горіхами.
- Виклади масу у вигляді гірки на блюдо. Можна отриманий «Мурашник» прикрасити тертим шоколадом або кокосовою стружкою. Поклади торт на кілька годин у холодильник для просочення.
Торт «Наполеон» з листкового печива «Вушка»
Інгредієнти:
- Листкове печиво «Вушка» - 500 г;
- Яйце - 3 шт .;
- Молоко - 1,5 ск .;
- Цукор - 100 г;
- Борошно - 1 ст. ложка;
- Ваніль - щіпка;
- Масло вершкове - 50 г.
Спосіб приготування торта «Наполеон» з листкового печива:
- Спочатку приготуй заварний крем. Для цього збий яйця і цукор до однорідного стану. Додай молоко і борошно, ще раз збий. Постав каструльку з сумішшю на маленький вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи. Вимкни вогонь і дай крему охолонути (в процесі приготування він повинен загуснути).
- У теплий крем додай масло і ваніль. Добре перемішай, щоб не було грудочок.
- Розламай на дрібні частини 4 печива і відклади їх. Решту, перемазуючи кремом, виклади шарами на блюдо. Готовий торт зверху посип розламаною крихтою з печива.
- Щоб торт добре просочився, залиш його на ніч у холодильнику.
Смачного!