«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Смачний торт на швидку руку: ТОП-3 рецепта для ледачих

Тобі хочеться порадувати свою сім'ю смачним десертом, а часу на його приготування як завжди не вистачає? Пропонуємо тобі три надзвичайно легких і смачних рецепти тортів на швидку руку, які тобі точно сподобаються.

Головна примітна особливість цих тортів нашвидкуруч - їх не потрібно випікати і впоратися з їх приготуванням може навіть дитина. А основні інгредієнти дуже доступні і зазвичай є у кожної господині під рукою в холодильнику і в шафці, пише - ТвійМалюк

Торт з крекерів зі сметаною і бананами

Торт з крекерів зі сметаною і бананами

Інгредієнти:

  • Сметана - 450 г (15-20% жирності);
  • Цукор - 1/2 ск.;
  • Банани - 2 шт .;
  • Печиво крекери - 450 м

Спосіб приготування торта з крекерів зі сметаною і бананами:

  1. Збий сметану з цукром. Не обов'язково, щоб вона була густою: рідкий крем краще просочить печиво.
  2. Очисти банани від шкірки і поріж тонкими часточками.
  3. Форму для торта виклади харчовою плівкою і змасти кремом. Зверху виклади один шар печива. Потім перемаж цей шар кремом, виклади зверху кружечки бананів, знову змасти кремом. Повтори цю процедуру знову, чергуючи шари крекерів, крему і бананів.
  4. Поклади готовий торт у холодильник на 2-3 години, щоб добре просочився.
  5. Вийми торт з холодильника, переверни його на тарілку і зніми плівку. Зверху посип крихтами з печива або полий шоколадною помадкою (можна розтопленим шоколадом).

Торт «Мурашник» з печива і згущеного молока

Торт Мурашник з печива і згущеного молока

Інгредієнти:

  • Пісочне печиво - 400 г;
  • Горіхи волоські - 1 ск .;
  • Масло вершкове - 200 г (м'яке);
  • Згущене молоко варене - 1 банка.

Спосіб приготування торта «Мурашник» з печива і згущеного молока:

  1. Пісочне печиво (краще брати тверде) поламай на дрібні шматочки.
  2. Горіхи дрібно розімни. Можна скласти в пакет і розкачати качалкою або пляшкою. Змішай їх з печивом у мисці.
  3. Масло збий зі згущеним молоком і додай отриманий крем до печива з горіхами.
  4. Виклади масу у вигляді гірки на блюдо. Можна отриманий «Мурашник» прикрасити тертим шоколадом або кокосовою стружкою. Поклади торт на кілька годин у холодильник для просочення.

Торт «Наполеон» з листкового печива «Вушка»

Торт Наполеон з печива Вушка

Інгредієнти:

  • Листкове печиво «Вушка» - 500 г;
  • Яйце - 3 шт .;
  • Молоко - 1,5 ск .;
  • Цукор - 100 г;
  • Борошно - 1 ст. ложка;
  • Ваніль - щіпка;
  • Масло вершкове - 50 г.

Спосіб приготування торта «Наполеон» з листкового печива:

  1. Спочатку приготуй заварний крем. Для цього збий яйця і цукор до однорідного стану. Додай молоко і борошно, ще раз збий. Постав каструльку з сумішшю на маленький вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи. Вимкни вогонь і дай крему охолонути (в процесі приготування він повинен загуснути).
  2. У теплий крем додай масло і ваніль. Добре перемішай, щоб не було грудочок.
  3. Розламай на дрібні частини 4 печива і відклади їх. Решту, перемазуючи кремом, виклади шарами на блюдо. Готовий торт зверху посип розламаною крихтою з печива.
  4. Щоб торт добре просочився, залиш його на ніч у холодильнику.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі