Супер пухкий бісквіт, який готується без духовки
Насправді, пухкий бісквіт можна спекти в каструлі на плиті. Не потрібно морочитися і постійно спостерігати за випічкою.
Пишний бісквіт
Інгредієнти
- Яйце 6 шт.
- Цукор 1 скл.
- Пшеничне борошно 1 скл.
- Соняшникова олія 2 ст. л.
Приготування
- Збийте білки з цукром в пишну піну. Додавайте по одному жовтки, постійно збиваючи. Потім потроху насипайте просіяне борошно.
- Візьміть широку емальовану каструлю, змастіть її маслом, влийте тісто.
- Щільно закрийте кришкою каструлю, обв'язавши її кухонним рушником. Він буде вбирати в себе вологу від бісквіта.
- Поставте каструлю на маленький вогонь на розсікач.
- Готується бісквіт близько години. Все залежить від каструлі. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Поки ви займаєтеся своїми справами, ніжний бісквіт готується. Виходить він пишним і повітряним. Приготуйте, не пошкодуєте!