«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Супер пухкий бісквіт, який готується без духовки

Насправді, пухкий бісквіт можна спекти в каструлі на плиті. Не потрібно морочитися і постійно спостерігати за випічкою.

Пишний бісквіт

Інгредієнти

  • Яйце 6 шт.
  • Цукор 1 скл.
  • Пшеничне борошно 1 скл.
  • Соняшникова олія 2 ст. л.

Приготування

  1. Збийте білки з цукром в пишну піну. Додавайте по одному жовтки, постійно збиваючи. Потім потроху насипайте просіяне борошно.
  2. Візьміть широку емальовану каструлю, змастіть її маслом, влийте тісто.
  3. Щільно закрийте кришкою каструлю, обв'язавши її кухонним рушником. Він буде вбирати в себе вологу від бісквіта.
  4. Поставте каструлю на маленький вогонь на розсікач.
  5. Готується бісквіт близько години. Все залежить від каструлі. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.

Поки ви займаєтеся своїми справами, ніжний бісквіт готується. Виходить він пишним і повітряним. Приготуйте, не пошкодуєте!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі