Торт-еклер без випічки!
Деколи в рецептах не розібратися навіть досвідченій господині, а результат зовсім не збігається з очікуваннями.., інформує Ukr.Media.
Але навіщо все ускладнювати, якщо можна приготувати дивовижний торт, навіть не використовуючи духовку!
Торт з печива без випічки
Інгредієнти
- хрустке печиво
- 500 мл молока
- 2,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю
- 3 ст. л. цукру
- 1 жовток
- 0,10 мл ванільної есенції
Інгредієнти для глазурі
- 4 ст. л. цукру
- 2 ч. л. какао-порошку
- 1 ст. л. молока
- 50 г вершкового масла
Приготування
Порошок для ванільного пудингу можна купити в магазині. Але, якщо тобі захочеться приготувати його самостійно, зроби наступне.
Розділи молоко приблизно на 2 рівні частини. Одну частину молока постав на вогонь і доведи до кипіння. В останньому молоці розмішай крохмаль.
Висип туди цукор, додай ванільну есенцію або ванілін на кінчику ножа, жовток. Збий і відправ цю суміш у кипляче молоко. Ретельно помішувати і варити до загустіння хвилин 5.
Готовий пудинг накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник охолонути.
Візьми форму для пирога, застели її фольгою. Виклади шар печива, потім шар пудингу. Продовжуй викладати десерт шарами. Останній шар повинен бути з печива.
Приготуй шоколадну глазур: змішай цукор і какао, додай молоко. Постав на плиту, коли маса почне кипіти, додай вершкове масло.
Помішувати, поки масло не розчиниться. Зніми з вогню шоколадну масу і залий нею готовий десерт.
Поставте торт в холодильник на ніч.
Смачного!!!