«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Торт-еклер без випічки!

Деколи в рецептах не розібратися навіть досвідченій господині, а результат зовсім не збігається з очікуваннями.., інформує Ukr.Media.

Але навіщо все ускладнювати, якщо можна приготувати дивовижний торт, навіть не використовуючи духовку!

Торт з печива без випічки

Інгредієнти

- хрустке печиво

- 500 мл молока

- 2,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю

- 3 ст. л. цукру

- 1 жовток

- 0,10 мл ванільної есенції

Інгредієнти для глазурі

- 4 ст. л. цукру

- 2 ч. л. какао-порошку

- 1 ст. л. молока

- 50 г вершкового масла

Приготування

Порошок для ванільного пудингу можна купити в магазині. Але, якщо тобі захочеться приготувати його самостійно, зроби наступне.

Розділи молоко приблизно на 2 рівні частини. Одну частину молока постав на вогонь і доведи до кипіння. В останньому молоці розмішай крохмаль.

Висип туди цукор, додай ванільну есенцію або ванілін на кінчику ножа, жовток. Збий і відправ цю суміш у кипляче молоко. Ретельно помішувати і варити до загустіння хвилин 5.

Готовий пудинг накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник охолонути.

Візьми форму для пирога, застели її фольгою. Виклади шар печива, потім шар пудингу. Продовжуй викладати десерт шарами. Останній шар повинен бути з печива.

Приготуй шоколадну глазур: змішай цукор і какао, додай молоко. Постав на плиту, коли маса почне кипіти, додай вершкове масло.

Помішувати, поки масло не розчиниться. Зніми з вогню шоколадну масу і залий нею готовий десерт.

Поставте торт в холодильник на ніч.

Смачного!!!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі