«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

У пошуках смаків: як приготувати справжні грузинські хінкалі

Хінкалі – популярна страва грузинської кухні. До неї не подають жодних соусів, щоб не зіпсувати смак м'ясного соку всередині.

Хінкалі зі змішаним фаршем

Складові:

Для начинки:

500 г змішаного фаршу з яловичини і свинини

1 біла цибцлина

сіль

Для тіста:

мука

вода

Рецепт приготування:

Змішайте в мисці м'ясний фарш, подрібнену цибулю і сіль. Відкладіть осторонь. З борошна і води замісіть круте тісто – більше ніяких інгредієнтів не потрібно. Зробіть з тіста "ковбаску" і поріжте її на шматки. Розкачайте в тонкі коржі, викладіть зверху пів столової ложки фаршу і сформуйте мішечки. Загортати потрібно проти годинникової стрілки – завдяки такій формі м'ясний сік не випливатиме. Варити хінкалі потрібно особливим способом. Доведіть воду до кипіння, закрутіть її ложкою і додайте хінкалі. Якщо зробити інакше, вони злипнуться. Перекладіть хінкалі на тарілку і приправте меленим перцем.

До речі, "хвостики" від хінкалі не їдять. Це роблять тільки ті, хто не хоче показати, скільки хінкалі він з'їв. За традицією, той, хто погано їсть, платить за всіх учасників трапези.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі