«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Варення із червоної смородини: рецепт консервації

Варення із червоної смородини - не лише смачна, а ще й дуже корисна річ. Адже ця червона ягідка містить велику кількість вітаміну С, завдяки чому варення із червоної смородини є чудовими натуральними ліками проти застуди.

Крім того, ароматне і яскраве варення із червоної смородини на зиму чудово підійде для начинки в пироги, торти, рулети, млинці і урізноманітнить твоє зимове чаювання з сім'єю і гостями.

Варення із червоної смородини - інгредієнти:

1 кг червоної смородини,

1 кг цукру,

1 склянка води,

10 г ванільного цукру.

Варення із червоної смородини на зиму - простий рецепт:

Помий смородину і перебери, відділяючи її від гілочок і сміття.

Засип ягоди в каструлю, додай воду і доведи до кипіння.

Трохи остуди і протри смородину через сито, щоб у варенні не було кісточок і шкірки.

В отриману смородинову масу додай цукор і вари на середньому вогні півгодини з моменту закипання, знімаючи піну.

Наприкінці варіння додай ванільний цукор.

Щоб перевірити готовність, потрібно поспостерігати за остиглою краплею варення на тарілці.

Якщо вона тримається і не розтікається, значить, варення готове.

Гаряче варення із червоної смородини розлий по стерилізованих банках і закатай.

Банки переверни і вкутай ковдрою або рушником до повного охолодження.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі