«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Варення з абрикосів: рецепт - п'ятихвилинка

Варення з абрикосів - чудовий десерт на зиму. Сьогодні tochka.net підготувала для тебе рецепт варення з абрикосів за принципом "п'ятихвилинки". Так можна готувати абсолютно будь-яке варення з фруктів або ягід. Сенс цієї технології в тому, що фрукти настоюються з цукром, пускають сік, а потім у цьому соку їх потрібно прокип'ятити і тут же закрити. Таким чином, фрукти не втрачають своєї цілосності і вітаміни.

Варення з абрикосів без кісточок - інгредієнти:

2 кг абрикосів, 600 г цукру.

Варення з абрикосів - приготування:

Ми готуватимемо варення з абрикосів без кісточок.

А тому плоди помий, видали кісточки і поклади в миску для варіння варення.

Посип цукром і залиш на 10-12 годин.

За цей час абрикоси пустять сік.

Постав абрикоси на вогонь і, постійно помішуючи, нагрій на швидкому вогні до кипіння.

Вари варення з абрикосів протягом 5 хвилин, після чого відразу розлий в стерилізовані сухі банки і закатай.

Переверни банки з абрикосовим варенням догори дном, вкутай ковдрою і залиш до повного охолодження.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі