«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Варення з вишні на зиму: два оригінальних рецепти

Варення з вишні та аґрусу: спробуй новий смак

Цікаве поєднання вишні з іншого ягодою напевно приверне твою увагу і урізноманітнить заготовки на зиму.

Спробуй зварити варення з вишні та аґрусу. Цей смачний, запашний і корисний десерт напевно сподобається поціновувачам не занадто солодкого варення, а ягід із приємною кислинкою.

Варення з вишні - рецепт № 1 з корицею

 Інгредієнти: 500 г вишні, 500 г аґрусу, 800 г цукру, 0,5 ч. ложки молотої кориці, 0,5 л води.

Пікантна вишня - приготування варення: Для варення з вишні та аґрусу найкраще брати великий зелений аґрус. Ягоди помий, просуши, очисти від кісточок і змішай разом. Приготуй сироп: змішай цукор і корицю, залий водою і провари до розчинення цукру. Киплячим сиропом залий ягоди, провари на повільному вогні 5-10 хвилин, зніми з вогню і залиш настоюватися 4 години.

Повтори цю процедуру 3-4 рази, поки сироп не варення з вишні та аґрусу не загусне. Розлий по заздалегідь приготовлених стерилізованих банках і закатай.

Варення з вишні - рецепт № 2 без води 

Інгредієнти, які потрібні, щоб приготувати варення: вишні - 1 кг, аґрусу - 1 кг, цукру - 2 кг.

Рецепт варення з вишні: Вишню і аґрус помий, просуши, очисти від кісточок. Аґрус подрібни в блендері або м'ясорубці і засип цукром. Постав миску з аґрусом на вогонь і доведи до кипіння. Як тільки аґрус закипить, додай вишню і вари 10 хвилин, а потім зніми варення з вогню. Наступного дня провари варення з вишні та аґрусу ще 10 хвилин. Розклади варення в приготовані стерилізовані банки, накрий кришками і закатай.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі