3 вида крему до пляцків: маковий, манний, горіховий
Всі три види крему смачні, і всі улюблені. Так що і не питайте який краще.
Горіховий крем:
300 г відваженої сметани
200 г горіхів
100-150 г цукрової пудри
Збити сметану з цукровою пудрою. Додати подрібнені горіхи. Перемішати.
Манний крем:
250 мл молока
2 ст.л. манки
125 г масла
100 г коричневого цукру
Зварити манку в молоці. Остудити. Розтерти масло з цукром. Додати манку. Добре перемішати.
Маковий крем:
100 г маку
100 молока
75 г масла
100 г цукру
Мак залити літром води, довести до кипіння і варити пару хвилин. Зцідити воду. Залити молоком і проварити пару хвилин.
Пропустити через м’ясорубку. Масло розтерти з цукром. Додати мак. Перемішати. Смачного!