«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

3 вида крему до пляцків: маковий, манний, горіховий

Всі три види крему смачні, і всі улюблені. Так що і не питайте який краще. Горіховий крем:

300 г відваженої сметани

200 г горіхів

100-150 г цукрової пудри

Збити сметану з цукровою пудрою. Додати подрібнені горіхи. Перемішати.

Манний крем:

250 мл молока

2 ст.л. манки

125 г масла

100 г коричневого цукру

Зварити манку в молоці. Остудити. Розтерти масло з цукром. Додати манку. Добре перемішати.

Маковий крем:

100 г маку

100 молока

75 г масла

100 г цукру

Мак залити літром води, довести до кипіння і варити пару хвилин. Зцідити воду. Залити молоком і проварити пару хвилин.

Пропустити через м’ясорубку. Масло розтерти з цукром. Додати мак. Перемішати. Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі