Апетитна закуска з курячих шлуночків
Вам знадобиться:
Курячі шлуночки 800-900 гр .;
50 гр. рафінованої олії;
2-3 ложки соєвого соусу;
2-3 великих цибулини;
невелика головка часнику;
1 ложка 9% оцту;
половина чайної ложки солі і стільки ж цукру;
зелений кріп;
чорний мелений перець за смаком
Відваріть шлуночки в підсоленій воді, попередньо промивши під краном. Якщо купуєте заморожені субпродукти, дайте їм повністю розтанути.
Після готовності остудіть шлуночки і наріжте тонкими скибочками. Цибулеві кільця залийте оцтом і залиште маринуватися протягом півгодини.
Часник і зелень кропу порубати ножем. З миски з цибулею злийте оцет і додайте до нього суміш кропу з часником, порізані шлуночки, сіль, цукор і перець. Всю масу залийте соєвим соусом з олією.
Гарненько перемішайте всі інгредієнти і відправте в холодильник на кілька годин. Якщо виходить, витримаєте шлуночки в такому маринаді цілу ніч. Закуска може бути як окремим блюдом, так і основою для м’ясних салатів.