Чотири інгредієнти, які варто додавати у свою ранкову каву
Змінити правила вашої кавової гри пропонує CookingLight і називає чотири інгредієнти, які ви не додаєте в свій напій, а варто було б.
Какао-порошок
Мокко – стандартний напій звичайної кав’ярні, натомість комбо з кави і шоколаду створюють надзвичайно багатий напій. Ви можете додати шоколадного смаку в свою наступну порцію кави, додавши порцію (від 1 до 1,5 столових ложок) непідсолодженого какао-порошку в кавову гущу. Просто змішайте все добре, і з’єднайте зварену каву з крапелькою вершків, щоб створити однорідний напій, що нагадує гарячий какао для дорослих.
Спеції
Додавання дрібки спецій в кавову гущу може змінити відтінок вашого звичного напою. Виберіть з можливих варіантів, таких як кориця, мускатний горіх, лаванда, кардамон і багато іншого. Додавання різних спецій допоможе вам проявити творчий підхід з кожною наступною чашкою ранкової кави. Просто вмішайте 1/4 чайної ложки обраної вами спеції в мелену каву й зваріть напій.
Екстракти
Екстракти призначені не тільки для випічки, вони можуть створити різноманітний світ ароматів вашої кави. Спробуйте базові поєднання, додаючи трохи ванільного або кокосового екстракту, або дивний вибір, пробуючи м’яту або ром. Додайте 1 чайну ложку в каву до заварювання, і ви відчуєте різницю.
Сіль
Так само як щіпка солі може поліпшити рецепт десерту, її додавання може покращити вашу наступну порцію кави. Сіль може «нейтралізувати» кавову гіркоту, роблячи напій більш м’яким. Просто додайте дрібку (приблизно 1/8 чайної ложки) в мелену каву до заварювання.