«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Готуємо картопляні зрази з грибами ! Рецепт

Картопляні зрази можна подавати до столу з гарніром, а також як самостійне блюдо. Їх можна готувати з різноманітними начинками: м’ясом, грибами, печінкою, сиром, капустою. У нашій статті ми розповімо, як приготувати картопляні зрази з грибами.

Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
о,5 кг шампіньйонів
30 г вершкового масла
1 яйце
3 ст.л. борошна
2 цибулини
250 г сметани
борошно
сіль, перець за смаком
Готуємо:
Цибулю почистити, нарізати,і підсмажити на олії. Гриби очистити, дрібно нарізати, покласти в сковороду до цибулі. Посолити, поперчити, і тушкувати до готовності. За 2-3 хвилини до кінця можна ще додати розчавлений часник.
Картоплю відварити до готовності, додате  вершкове масло і зробити пюре. Злегка охолодити пюре, додати яйце і 3 ст. ложки борошна, ретельно перемішати.
В долоні зробити картопляний коржик, покласти в центр грибну начинку. Сформувати зрази та обкачати в борошні.
Смажити  на олії на середньому вогні до рум’яної скориночки.
Перед подачею до столу можна полити зрази сметаною чи грибною підливою,  прикрасити зеленню.
Смачного ! 

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі