Готуємо картопляні зрази з грибами ! Рецепт
Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
о,5 кг шампіньйонів
30 г вершкового масла
1 яйце
3 ст.л. борошна
2 цибулини
250 г сметани
борошно
сіль, перець за смаком
Готуємо:
Цибулю почистити, нарізати,і підсмажити на олії. Гриби очистити, дрібно нарізати, покласти в сковороду до цибулі. Посолити, поперчити, і тушкувати до готовності. За 2-3 хвилини до кінця можна ще додати розчавлений часник.
Картоплю відварити до готовності, додате вершкове масло і зробити пюре. Злегка охолодити пюре, додати яйце і 3 ст. ложки борошна, ретельно перемішати.
В долоні зробити картопляний коржик, покласти в центр грибну начинку. Сформувати зрази та обкачати в борошні.
Смажити на олії на середньому вогні до рум’яної скориночки.
Перед подачею до столу можна полити зрази сметаною чи грибною підливою, прикрасити зеленню.
Смачного !