ЯК Я ДАВНО ШУКАЛА САМЕ ЦЕЙ РЕЦЕПТ МОРКВИ ПО-КОРЕЙСЬКИ. НАЙБІЛЬШ СМАЧНИЙ І НАЙКРАЩИЙ!
Готується морква по-корейськи дуже швидко, головне дотримуйтесь всі етапи приготування, і ви відчуєте – що це найсмачніша морква, яку вам доводилося куштувати.
Складові:
морква – 1 кг.
сіль – 1 ч. л.
мелений червоний перець – на кінчику ножа
щіпка коріандру
соняшникова олія – 0,5 скл
часник – 4 великих зубки
соєвий соус – 1 ст. л.
половина лимона
Дуже смачна морква по-корейськи. Покроковий рецепт:
1. Моркву вимийте, очистіть і натріть на дрібній або спеціальній тертці для моркви по-корейськи.
2. Викладіть моркву в глибоку миску, і залиште на 3-4 години, щоб морква дала сік.
3. Потім в середині морквяної купки робимо поглиблення, і додаємо туди сіль і перець.
4. На сковороді нагріти соняшникову олію, до тих пір, поки не з’явиться ледве помітний димок.
5. Вилийте гарячу олію, в поглиблення, але знову не перемішується.
6. Накрийте кришкою, і почекайте 10 хвилин.
7. По закінченню зазначеного часу, відкрийте кришку і все перемішайте.
8. Додайте щіпку розчавлених зерен коріандру, соєвий соус, свіжовичавлений лимонний сік, часник і знову все перемішайте.
9. Чи можна відразу їсти, а можна накрити кришкою і почекати ще 10-15 хвилин.
В результаті у вас чудова на смак річ, а запах який !!!
Смачного!