«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

ЯК Я ДАВНО ШУКАЛА САМЕ ЦЕЙ РЕЦЕПТ МОРКВИ ПО-КОРЕЙСЬКИ. НАЙБІЛЬШ СМАЧНИЙ І НАЙКРАЩИЙ!

Це дуже смачна морква по-корейськи. Я так давно шукала саме такий рецепт. І тепер нарешті знайшла. Готую таку моркву досить часто, і на святковий стіл, і в будні дні.

Готується морква по-корейськи дуже швидко, головне дотримуйтесь всі етапи приготування, і ви відчуєте – що це найсмачніша морква, яку вам доводилося куштувати.


Складові:

морква – 1 кг.
сіль – 1 ч. л.
мелений червоний перець – на кінчику ножа
щіпка коріандру
соняшникова олія – ​​0,5 скл
часник – 4 великих зубки
соєвий соус – 1 ст. л.
половина лимона

Дуже смачна морква по-корейськи. Покроковий рецепт:

1. Моркву вимийте, очистіть і натріть на дрібній або спеціальній тертці для моркви по-корейськи.

2. Викладіть моркву в глибоку миску, і залиште на 3-4 години, щоб морква дала сік.

3. Потім в середині морквяної купки робимо поглиблення, і додаємо туди сіль і перець.

4. На сковороді нагріти соняшникову олію, до тих пір, поки не з’явиться ледве помітний димок.

5. Вилийте гарячу олію, в поглиблення, але знову не перемішується.

6. Накрийте кришкою, і почекайте 10 хвилин.

7. По закінченню зазначеного часу, відкрийте кришку і все перемішайте.

8. Додайте щіпку розчавлених зерен коріандру, соєвий соус, свіжовичавлений лимонний сік, часник і знову все перемішайте.

9. Чи можна відразу їсти, а можна накрити кришкою і почекати ще 10-15 хвилин.

В результаті у вас чудова на смак річ, а запах який !!!

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі