Якщо у тебе залишився стакан кефіру, приготуй цей чудовий пиріг з вишнею! Виходить ну дуже смачно!
Цей рецепт є улюбленим у багатьох господинь, так як для нього потрібні найпростіші інгредієнти. Соковиті вишні в поєднанні з м’яким і повітряним тістом – це те, що потрібно влітку.
Інгредієнти:
• Вишня – 200 г
• Кефір – 200 мл
• Яйце – 3 шт.
• Пшеничне борошно – 1 скл.
• Розпушувач – 1,5 ч. л.
• Цукор – 1 скл.
• Вершкове масло- 1 ч. Л.
• Цукрова пудра – за смаком
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 ° C.
Видаліть кісточки з вишні. Відкиньте ягоди на друшляк, щоб стік сік.
Збийте яйця і цукор в мисці до появи дрібних бульбашок. Влийте кефір і перемішайте.
У рідку масу просійте борошно з розпушувачем. Кількість борошна регулюйте. Тісто має насилу опадати з ложки, тобто бути таким, як на оладки.
Змастіть форму для випічки діаметром 18 сантиметрів вершковим маслом. Заповніть її тістом.
Рівномірно викладіть на тісто вишні. Поставте пиріг в духовку на 40-45 хвилин.
Пиріг із серії, коли чогось хочеться до чаю, а возитися лінь, готовий. Дайте десерту охолонути і посипте його цукровою пудрою. Виходить ну дуже смачно!