Легкі торти з печива без випічки. 5 найкращих рецептів!
Торт з печива, банановий
Дуже смачний торт!
Поєднання сметани і бананів робить його смак ніжним. А на його приготування потрібно так мало часу, що можна робити його хоч кожен день і подавати як десерт або на сніданок дітям.
Складові
1 кг не солоного крекеру,
4 великих банана;
1 л сметани;
0,5 кг цукру;
100 гр. шоколаду.
Приготування
Збиваємо сметану з цукром. Банани нарізаємо тонкими кружальцями. Викладаємо на блюдо крекери, зверху промазуємо їх сметаною і укладаємо на кожну печенюшку кружечок банана. Потім – знову шар крекеру, сметана, банан.
При укладанні шарів слід дотримуватися шаховий порядок, тобто, на крекер класти банан, на банан – крекер, і так далі. Останній шар повинен бути з крекерів, покритих сметаною.
Прикрасивши наш торт тертим шоколадом і подрібненим крекером, залишаємо його на кілька годин в холодильнику для просочення.
Торт з печива на заварному кремі
Цей торт з приготування трохи складніше попереднього. Однак, коли ви його спробуєте, то не пошкодуєте про те, що вибрали цей рецепт, адже ніжний заварний крем і горіхи роблять його смак просто неперевершеним.
Складові
300 г печива;
300 г масла;
300 г цукру;
1 яйце;
300 г молока;
1 ч. л. картопляного борошна;
2 склянки очищених горіхів;
за смаком ванілін.
Приготування
Борошно розбавляємо в половині склянки теплого молока і вливаємо цю суміш в каструльку з доведеним до кипіння склянкою молока. Варимо до густоти, помішуючи, потім охолоджуємо. Розтираємо масло з цукром і яйцями, змішуємо все з остиглою борошняною масою і ваніліном. Печиво подрібнюємо в м’ясорубці, горіхи рубаємо, і все всипаємо в отриманий крем і добре розмішуємо.
Вистилаємо форму промасленим папером і викладаємо в неї отриману масу, розрівнюємо ножем і поміщаємо на кілька годин в холодильник. Потім, вийнявши торт з форми і знявши з нього папір, прикрашаємо його половинками горіхів і подрібненим печивом.
Торт без випічки з фруктами
Цей торт користується дуже великою популярністю в літній час, так як він легкий, ніжний і дуже красивий. Тим більше, що фрукти для його приготування можна вибирати на свій смак.
Складові
700 г ніжного крекеру,
0,5 л. сметани 25%;
25 г желатину;
200 г цукру;
3 банана;
3 апельсина;
3 ківі;
2 великих яблука;
за смаком і можливостям – ягоди.
Приготування
Заливаємо желатин водою і готуємо його згідно з інструкцією, вказаною на упаковці. Фрукти чистимо і нарізаємо дрібними шматочками, не забувши залишити для прикраси по 1 фрукту. Ягоди миємо й обсушуємо за допомогою паперового рушника. Змішуємо сметану з цукром, фруктами і розчиненим желатином, добре перемішуємо.
Кожну печенюшку занурюємо в отриману масу і викладаємо на блюдо у вигляді торта, зверху поливаємо масою зі сметани з фруктами. Нарізавши залишені фрукти тонкими часточками, обкладає ними разом з ягодами поверхню торта, який потім залишаємо на кілька годин в прохолодному місці для просочення.
Торт з печива з сирним кремом
Цей тортик – порятунок для тих мам, чиї діти не люблять сир, який так потрібен їх організму, що росте. Вони з’їдять його і навіть попросять добавки, адже він завжди виходить дуже смачним, завдяки ніжному поєднанню сиру і банана.
Складові
400 г сиру;
200 г згущеного молока;
1 ч. л. какао (з гіркою);
2/3 склянки молока;
30 шт. печива;
1 банан;
ванілін;
цукати і кедрові горішки (для прикраси).
Приготування
Перемішуємо в мисці до однорідності половину сиру з половиною згущеного молока і ваніліном. В іншій мисці змішуємо другу половину сиру з рештою згущеним молоком і какао, ретельно перемішуємо. Виливаємо молоко в плоску тарілку. Умочуючи в молоко печиво, викладаємо його на блюдо, зверху намазуємо його сирно-ванільною масою, розрівнюємо.
Потім, вмочуючи в молоці наступну партію печива, викладаємо його зверху та промазуємо сирно-шоколадною масою. Зверху розкладаємо порізану на кружальця банан, намазуємо все сирно-шоколадною масою. Потім повторюємо всі шари так, щоб останнім шаром виявилося печиво, покрите сирно-ванільною масою. Прикрасивши наш торт різнокольоровими цукатами і кедровими горішками, ставимо його холодильник, щоб він просочився протягом декількох годин.
Торт з печива з кавовим ароматом
Цей торт обов’язково оцінять любителі кави. Він зарядить вас енергією на цілий день, а приготувати його зовсім не складно.
Складові
4 яйця;
200 г цукру;
200 г вершкового масла;
0,5 кг печива;
1 стакан міцної кави;
2 ст. л. порошку какао;
10 г ванільного цукру;
100 г шоколаду.
Приготування
Змішавши яйця з цукром, какао-порошком і ванільним цукром, прогріваємо все на водяній бані до загустіння. Після цього охолоджуємо отриману суміш і, додавши в неї розм’якшене масло, збиваємо до отримання однорідної маси. Змастивши маслом форму, укладаємо в неї шарами печиво, попередньо вмочуючи його в приготоване кави.
Кожен шар промазуємо отриманим кремом. Коли всі шари будуть укладені, ставимо торт в холодильник, щоб він просочився протягом декількох годин. Діставши торт з холодильника, обережно перевертаємо форму і прикрашаємо наше виріб тертим шоколадом. Смачного!