«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Найкращий сніданок для дітей і дорослих: рецепт справжніх американських панкейків

Що може смакувати краще на сніданок, ніж гарячі, високі, ситні панкейки з медом, згущеним молоком і ягодами! Мммм ... Ми знайшли для тебе перевірений рецепт справжніх млинчиків по-американськи

Ти напевно неодноразово в фільмах бачила, як на сніданок американські мами готують своїм малюкам панкейки. Це такі млинці або оладки, але високі, пишні та з дуже красивою глянсовою поверхнею. Подаються вони з медом, кленовим сиропом, фруктами, сметаною, згущеним молоком ... Загалом, з будь-яким топінгом, який любить твій малюк. Але от невдача: візьмешся за приготування панкейків, а виходять типові оладки, та ще й досить плоскі і жирні. У чому ж секрет американських панкейків? Ми випробували чимало рецептів для дітей і вибрали оптимальний, який знайшли на американському сайті. З ним у тебе вийде ідеальний сніданок для всієї родини!

Покроковий рецепт американських панкейків
американські панкейки з бананами Для приготування панкейків візьми:

1 банан
1 яйце
170 г борошна
1 чайну ложку розпушувача
250 мл молока
2 столові ложки соняшникової олії
3 чайні ложки цукру
1 щіпку солі
Читай також: Ліниві вареники: смачно, як у дитячому садку!

Збий яйце з цукром і сіллю.
Додай у цукрово-яєчну суміш молоко і масло, продовжуючи збивати.
Банан розімни виделкою і додай до суміші.
Продовжуючи перемішувати, додай борошно і розпушувач невеликими порціями. У тебе повинна вийти однорідна маса. Прибери її в холодильник на 15 хвилин.
Випікай панкейки на сухій сковороді без олії на середньому вогні під кришкою. Приблизно по 2 хвилини з одного боку, а після появи пухирців - перевертай і допікай зі зворотного боку ще приблизно хвилину.
Читай також: Багрір: марокканські млинці без молока

Американські панкейки за цим рецептом виходять дуже ароматними і пишними. Кількість цукру можеш зменшити, якщо банани дуже солодкі, переспілі.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі