«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Найсмачніша намазка з усіх, які я коли-небудь куштувала

Рецепт мама «принесла» з гостей багато років тому і тепер цей паштетик у нас дуже часто!

Складові:

Оселедець – 1 шт
Масло вершкове – 150 г
Сирок плавлений – 2 шт
Морква (невелика) – 3 шт
Приготування:

Оселедець почистити від шкіри і кісток. Моркву відварити до готовності. Оселедець, морква, масло, сирки перекрутити через м’ясорубку і розмішати.


Намазка готова. Зберігатися в холодильнику до 5 днів (не знаю точно, стільки не стояла ніколи). Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі