«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Найсмачніша ранкова кава: три рецепти

Хороший ранок починається з бадьорості та гарного настрою! А що ж допоможе зробити його таким, якщо не горня запашної кави?

Крем-кава по-французьки
Потрібно (на 2 горня):

200 мл готової кави
250 мл молока
3 ст. л. цукру
2 ст. л. вершків

Як:
Розігрійте молоко з цукром, а тоді влийте до нього вершки та ретельно змішайте, не ставлячи на вогонь. Після цього залишається додати вже готову гарячу каву та розлити по горнятках.


“Мокко” з лимоном
Потрібно:

500 мл міцної чорної кави
3 ст. л. меду
сік лимона (за вподобанням)

Як:
Заваріть дуже міцну каву (50-60 г заварити у 500 мл води). Профільтруйте через конвертики з фільтрувального паперу, або просто процідіть. Додайте мед та лимон. Такий смаколик варто пити з маленьких горнят, адже бадьорості буде дуже багато!


Кава з карамеллю
Потрібно:

4 ст. л. меленої кави
4 ст. л. рідкої карамелі
4 ст. л. збитих вершків

Як:
Зваріть карамель: до невеличкої посудити покладіть 100 г цукру та 2 ст. л. води. Цей сиром нагрівайте на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як тільки карамель стане красивого ледь коричневого відтінку, зніміть її з вогню та додайте трішки лимонного соку. Тоді зваріть каву та додайте туди карамелі. Смакоту налийте у горнята та прикрасьте вершками.

Гарного вам ранку!


Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі