Пляцок «Дует» з кокосовим кремом – чудовий десерт!
Складові:
Для білого коржа:
4 яйця
120 гр цукру
8 ст. л. холодної води
150 гр борошна
5 гр розпушувача (1/2 пакетика)
Для коржа з какао:
4 яйця
120 гр цукру
8 ст. л. холодної води
120 гр борошна
30 гр какао
5 гр розпушувача (1/2 пакетика)
Для кокосового крему:
450 мл молока
4 ст. л. манної крупи
200 гр цукру
200 гр вершкового масла
ванільна есенція
150 гр кокоса
Для сиропу:
250 мл молока
ром
Для декору:
1 ст. л. цукрової пудри з ароматом ванілі
Приготування:
Білий корж:
Збийте яєчні білки. Додайте цукор, жовтки розбавлені невеликою кількістю води, і в самому кінці просіяне борошно з розпушувачем. Постеліть в форму для випікання, розміром 25 х 35 см пергаментний папір. Випікайте корж при температурі 170 градусів, близько 25-30 хвилин. Ступінь готовності коржа визначте за допомогою звичайної зубочистки. Джерело