«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Пляцок «Дует» з кокосовим кремом – чудовий десерт!

Складові:
Для білого коржа:

4 яйця
120 гр цукру
8 ст. л. холодної води
150 гр борошна
5 гр розпушувача (1/2 пакетика)
Для коржа з ​​какао:

4 яйця
120 гр цукру
8 ст. л. холодної води
120 гр борошна
30 гр какао
5 гр розпушувача (1/2 пакетика)
Для кокосового крему:

450 мл молока
4 ст. л. манної крупи
200 гр цукру
200 гр вершкового масла
ванільна есенція
150 гр кокоса
Для сиропу:

250 мл молока
ром
Для декору:

1 ст. л. цукрової пудри з ароматом ванілі
Приготування:
Білий корж:

Збийте яєчні білки. Додайте цукор, жовтки розбавлені невеликою кількістю води, і в самому кінці просіяне борошно з розпушувачем. Постеліть в форму для випікання, розміром 25 х 35 см пергаментний папір. Випікайте корж при температурі 170 градусів, близько 25-30 хвилин. Ступінь готовності коржа визначте за допомогою звичайної зубочистки. Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі