«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Польський м’ясний пиріг з квасолею і ковбасками – незрівнянна смакота для дорослих і дітей

Готувати цей ароматний польський пиріг дуже швидко і, головне, нескладно. А завдяки квасолі і знаменитій краківській ковбасі він виходить дуже ситним.

Сьогодні ми розповімо, як приготувати польський м’ясний пиріг. Мінімум тіста, максимум начинки, виглядає в розрізі дуже ефектно!

Інгредієнти для тіста:

100 гр майонезу
100 г кефіру
2 яйця
0,5 ч. л. соди
180 г борошна
Інгредієнти для начинки: 

250 г краківської ковбаси
150 г консервованої білої квасолі
100 г сиру
100 г маслин
3-5 гілочок зелені
сіль, перець за смаком
Приготування:

Для початку потрібно підготувати начинку. Сир і ковбасу наріж невеликими кубиками.

Зелень і маслини дрібно порізати і пересипати в зручну ємність.

Змішай всі компоненти начинки, і не забудь посолити і поперчити за смаком.

Тепер переходимо до приготування тіста. Яйця, майонез і кефір ретельно збий.

Борошно просій через сито і поступово підсипаючи до тіста, потім додай соду. Гарненько все перемішати.


Додай у тісто квасолю, а потім начинку. Перемішати все до однорідної маси.

Виклади тісто в змащену форму і випікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 50 хвилин. Ось і все, пиріг готовий.

Коли на кухні особливо стояти не хочеться, але треба швидко щось приготувати – спробуй спекти цей польський м’ясний пиріг. Рецепт гарний тим, що часу на його приготування витрачається мало, а результатом будуть задоволені всі.

Це відмінний варіант для пікніка, для перекусу на роботу або закуски до святкового столу!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі