«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Повітряний вершковий крем-десерт 5-хвилинного приготування: ніжний і дуже легкий

А ви знаєте, що таке баварський крем (баваруа)? Вершковий желеподібний крем дарує неймовірні відчуття! Крем можна їсти самостійно, використовувати в тортах і тістечках, інших десертах. Нижче пропонуємо дієтичний варіант даного крему.

Основні інгредієнти:
Яєчний жовток — 3 штуки
Молоко — півтори склянки
Цукор — за смаком
Сметана — 300 мілілітрів
Вода — 4 столових ложки
Ванілін — 1 чайна ложка
Желатин — 1 столова ложка
Процес приготування:
Жовтки розтерти з цукром, поставити на невеликий вогонь, влити тонким струменем молоко, гріти 10 хвилин, постійно помішуючи. Не довівши до кипіння, зняти з плити.
Йогурт або нежирну сметану збити з ваніліном.
Желатин розчинити, влити в яєчно-молочну суміш, перемішати, дати охолонути.
У суміш додати сир або збиту сметану, розлити по креманках, дати застигнути в холодильнику.
Десерт виходить дуже ніжним і смачним — його обожнюють як дорослі, так і діти!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі