«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепти найсмачніших бутербродів

Приготовлений нашвидкуруч, холодний, гарячий, з овочами, м'ясом, рибою, солодкий, апетитний та надзвичайно смачний — найпопулярніша страва усіх часів і народів — бутерброд.

Приготувати цю страву може будь-хто: і дорослі, і діти. Інгредієнти можна використовувати найрізноманітніші. Смачний бутерброд, приготовлений за гарним рецептом, може замінити сніданок або й навіть обід, якщо немає можливості нормально поїсти.

У цій статті спеціально для Вас були підібрані найкращі рецепти найсмачніших бутербродів. Їх приготування не займе багато часу, а необхідні інгредієнти, як правило, завжди під рукою. Традиційно для приготування бутербродів використовуються: хліб, батон, масло, ковбаса, сир, м'ясо, риба, різноманітні овочі тощо.


БУТЕРБРОДИ З МОРКВОЮ
Час приготування - 30 хв

ІНГРЕДІЄНТИ
Хліб    4 скибочки
Морква    2 шт.
Цибулина    1 шт.
Яйце куряче    1 шт.
Селера    1 шт.
Масло    50 г
Оливкова олія    2 столові ложки
Сіль, перець    за смаком

ПРИГОТУВАННЯ
Натерти моркву на середній тертці. Цибулю і селеру подрібнити у блендері. Все це змішати зі спеціями.
Хліб намазати маслом, зверху покласти морквяну масу.
Підсмажити з обох боків (спочатку морквою донизу).


БУТЕРБРОДИ З ГРИБАМИ
Час приготування - 20 хв

ІНГРЕДІЄНТИ
Гриби    450 г
Масло, оливкова олія    2 столові ложки
Цибуля-шалот    2 штуки
Подрібнений чебрець    2 чайні ложки
Вершковий сир    0,5 склянки
Подрібнена петрушка    1 столова ложка
Сіль, перець чорний мелений    за смаком
Хліб    18 шматочків
Тертий сир пармезан

ПРИГОТУВАННЯ
Гриби помити і почистити. Менші залишити цілими, більші перерізати.
На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла ТМ «Рудь» з 1 столовою ложкою оливкової олії.
Додати гриби, посолити і смажити протягом 5-8 хвилин, часто помішуючи. Коли вся рідина випарується, викласти гриби на дошку. Дати охолонути, а потім нарізати маленькими шматочками.
На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла ТМ «Рудь» з 1 столовою ложкою оливкової олії, додати подрібнену цибулю-шалот, чебрець і сіль. Смажити протягом 3 хвилин до золотистого кольору цибулі. Додати гриби і вершковий сир ТМ «Рудь», постійно помішуючи. Додати петрушку, сіль, перець за смаком.
Шматочки хліба змазати оливковою олією і викласти на деко. Смажити хліб протягом 1-2 хвилин з обох боків.
Викласти теплу (треба слідкувати, щоб суміш не остигла, тому що бутерброди краще подавати до столу гарячими) грибну суміш на тости. Зверху посипати тертим пармезаном.


БУТЕРБРОДИ «КРОК-МАДАМ» (ФРАНЦУЗЬКИЙ РЕЦЕПТ)
Час приготування - 30 хв

ІНГРЕДІЄНТИ
Хліб    8 шматочків
Масло солодковершкове     2 столові ложки
Шинка    100 г (8 шматочків)
Твердий сир    200 г
Оливкової олія    2 столові ложки
Яйце куряче

ПРИГОТУВАННЯ
Шматочки хліба змазати з одного боку маслом ТМ «Рудь».
На 4 шматочки хліба на сторону, не змазану маслом, викласти по два тоненьких шматочки шинки і сиру.
Накрити іншими 4 шматочками хліба так, щоб масло було зверху.
Змазати сковорідку маслом і розігріти на середньому вогні. Викласти бутерброди так, щоб вони не торкалися один до одного. Смажити протягом 5 хвилин з обох сторін.
Витерти сковорідку, змазати її оливковою олією. Розігріти.
Розбити 4 яйця (жовтки мають бути цілими). Смажити яєчню на середньому вогні. На кожен бутерброд викласти по одній яєчні.
Смачний гарячий французький бутерброд «Крок-мадам» готовий!


БУТЕРБРОДИ З ОГІРОЧКАМИ
Час приготування - 40 хв

ІНГРЕДІЄНТИ
Масло     3 столові ложки
Оливкова олія    1 столова ложка
Цибуля    1 шт.
Сіль, чорний мелений перець, гірчиця, сир грюйер    за смаком
Хліб    8 шматочків
Мариновані огірки

ПРИГОТУВАННЯ
Тонко нарізати сир і огірки, цибулю — півкільцями.
Розтопити на сковорідці масло ТМ «Рудь» і оливкову олію. Додати цибулю. Накривши кришкою, смажити протягом 5 хвилин.
Зняти кришку і на маленькому вогні смажити близько 20-25 хвилин, періодично помішуючи. За потреби додати воду.
Додати сіль і перець.
Змазати шматочки хліба залишеним маслом. Іншу сторону намазати гірчицею.
На 4 шматочки хліба викласти цибулю, сир та огірки. Накрити іншими 4 шматочками хліба.
Смажити бутерброди на малому вогні на сковорідці чи грилі близько 10 хвилин, доки не розплавиться сир.


БУТЕРБРОДИ РИБНІ
Час приготування - 40 хв

ІНГРЕДІЄНТИ
Хліб    8 шматочків
Масло     4 столові ложки
Консервована риба в олії    400 г
Гриби мариновані    8 шт.
Сир твердий    8 шматочків
Цибуля    1 шт.
Огірки мариновані    2 шт.
Петрушка, перець червоний мелений і духмяний

ПРИГОТУВАННЯ
Шматочки хліба змазати маслом ТМ «Рудь».
Нарізати гриби і цибулю.
Розім'яти рибу і змішати з частиною грибів та цибулі. Додати червоний і духмяний перець.
Отриманою сумішшю змазати шматочки хліба. Зверху покласти подрібнені огірки і шматочок сиру.
Помістити бутерброди на змазане маслом деко. Запікати в духовці. Посипати петрушкою.


БУТЕРБРОДИ З ШИНКОЮ ТА АНАНАСАМИ
Час приготування - 30 хвилин

ІНГРЕДІЄНТИ
Хліб    4 шматочки
Масло     2 чайні ложки
Шинка    4 шматочки
Ананаси консервовані    4 шматочки
Сир твердий    4 шматочки

ПРИГОТУВАННЯ
Шматочки хліба намазати маслом ТМ «Рудь».
Покласти шинку, потім шматочок ананасу, зверху — твердий сир.
Запікаємо в духовці до тих пір, поки не розплавиться сир.


БУТЕРБРОДИ З БРИНЗОЮ ТА СМЕТАНОЮ
Час приготування - 30 хв

ІНГРЕДІЄНТИ
Хліб    4 шматочки
Масло ТМ «Рудь»    4 чайні ложки
Бринза терта    4 столові ложки
Сметана    4 столові ложки

ПРИГОТУВАННЯ
Шматочки хліба намазати маслом ТМ «Рудь».
Посипати бринзою. Намазати сметаною ТМ «Рудь».
Підсмажити бутерброди в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини при високій температурі.
Посипати зеленню.


Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі